Cześć. Całkiem nowy tutaj! Ja i jestem pewien, że wielu innych tam na zewnątrz umierało z pragnienia znalezienia jakichkolwiek melodii lub czegokolwiek dla MS42 (najlepiej dla 328i z m52b28tu.🤣) może z jakimiś bulgotami lub trzaskami, nie mogę nic znaleźć do zabawy (modyfikacje wydechu MS4X z jakiegoś powodu nie zadziałały u mnie.) chociaż zawsze widzę tuningowane MS42 na sprzedaż na eBayu, co doprowadza mnie do szału i zastanawiam się, skąd oni biorą swoje informacje haha! Czuję, że przeszedłem już każde forum związane z MS42! Ktoś, proszę, przyjdź i uratuj moje płonące oczy, lol moje badania trwają już od godzin prawie każdego dnia od tygodni, jestem zaskoczony, że nie ma więcej filmów o tuningu tych samochodów, wszystkie te rzeczy związane z tuningiem MS41/42/43 naprawdę wydają się być rodzajem czarnej magii, która zawsze jest utrzymywana w tajemnicy, zwłaszcza dla MS42. 😓
Dzięki tym, którzy zawsze szerzą swoją wiedzę w społeczności tak bardzo, jak to możliwe!
Wszelka pomoc jest mile widziana! ✌
Wyobraźcie sobie innowacje, gdy więcej osób będzie tuningować BMW 💛
Dzięki tym, którzy zawsze szerzą swoją wiedzę w społeczności tak bardzo, jak to możliwe!
Wszelka pomoc jest mile widziana! ✌
Wyobraźcie sobie innowacje, gdy więcej osób będzie tuningować BMW 💛