Hej, chłopaki, zastanawiam się nad zrobieniem szerokiego nadwozia w moim NIE-m, szczerze mówiąc, nie podoba mi się 90% samochodów e46 z szerokim nadwoziem, więc nie chcę patrzeć wstecz i nie lubić tego po wydaniu tak dużej ilości pieniędzy, głównym powodem, dla którego chcę/muszę zrobić szerokie nadwozie, jest dopasowanie rozmiaru opon, jestem na maksa na 275s dookoła i dostaję obtarcia z przodu i z tyłu, tak czy inaczej, wiem, że jeśli się nie obcierasz, to nie dubbingujesz lol, ale już pękł mi przedni błotnik od strony kierowcy i to po prostu denerwujące, więc planuję zdobyć przednie błotniki m3 (uformować/usunąć otwory wentylacyjne m3), a z tyłu chcę mieć ćwiartki m3, ale przedłużyć je może o dodatkowy cal więcej niż standardowe m3, teraz moim dylematem jest to, że uwielbiam mój przedni i tylny zderzak, a progi boczne zdecydowanie do tego pasują, ale jeśli zrobię szerokie nadwozie, zderzaki nie będą wystarczająco szerokie i będzie to wyglądać dziwnie? Wiem, że OSS zmodyfikował swoje zderzaki m-tech 2 i wygląda to świetnie, myślałem o przedniej części V-CSL z uformowanymi kanałami powietrznymi i tylnym zderzaku oem m3 lub GTR, ale nie jestem pewien, które progi boczne mi się podobają, te GTR nie są złe, ale nie moje ulubione... w każdym razie nie udaję, że mój samochód ma stg 2 hpf pod maską i planuję pewnego dnia przejść na stg 3+, więc to tylko dla pokazu... dość gadania, jeśli ktoś ma jakieś sugestie, zapraszam do zamieszczania ich!