Hej, ludzie, mam 18 lat i pracuję, żeby zarobić trochę pieniędzy na kupno tego samochodu. Kosztuje 2600 euro. Samochód wygląda świetnie w środku i na zewnątrz, dodał kilka naklejek i niebieskich świateł, ale mogę je usunąć, bo mi się nie podobają. Chcę tylko wiedzieć, czy samochód jest dobry na pierwszy samochód. Wiem, że jest niezawodny, widziałem wiele komentarzy i filmów mówiących, że E46 jest naprawdę niezawodny.
W poście jest również napisane, że samochód ma pełny pakiet M. Myślę, że to pakiet ZHP, ale nie jestem pewien, samochód ma 231 KM. Nie wiem, czy to prawda, ale pisze, że samochód przejechał 200 000 lub 250 000 km. Oto link do samochodu
www.pazar3.mk
W poście jest również napisane, że samochód ma pełny pakiet M. Myślę, że to pakiet ZHP, ale nie jestem pewien, samochód ma 231 KM. Nie wiem, czy to prawda, ale pisze, że samochód przejechał 200 000 lub 250 000 km. Oto link do samochodu

BMW 330ci Full M-Paket | Берово
Prodavam Bmw 330ci 170kw 231ks Kolata e vnos od Svajcarija napravena na bugarski tabli so kompleten servis, full M paket oprema 19ki Oem M3 felni. Za poveke info javete se Kompletni dokumenti zadolzitelen prefrlok na lice so Bg pasos.