Chciałbym mieć małą przyczepę do przewożenia rzeczy z Lowe's i tym podobnych. Wiem, że nie mógłbym dużo ciągnąć, ale mała przyczepa wydaje się możliwa.
Dzięki.sp330i said:Z tego, co wiem, istnieje tylko jedna firma, która produkuje hak holowniczy do serii 3. Możesz osiągnąć tylko klasę 1. Nazywa się Dalan.
Zbadałem to, ale musisz wywiercić się przez podłogę bagażnika, aby go zainstalować, więc zdecydowałem się tego nie robić.
To brzmi dokładnie tak, jak potrzebuję.abqhudson said:Hak Da'Lan.
Spróbuj:
trailerhitch.com 1-800 The Hitch lub
hitch-web.com
Będziesz także musiał kupić wiązkę przewodów do świateł przyczepy.
Hak klasy 1 z odbiornikiem 1 1/4 cala
90 kg maks. nacisk na dyszel
Samodzielny montaż - przykręca się do bagażnika.
Mój dobrze mi służył - ciągnąc przyczepę torową z kołami/oponami i narzędziami, a także przewożąc bagażnik rowerowy. YMMV.
Jim
to nieprawda. Widzę tu w Niemczech wszelkiego rodzaju BMW z hakami holowniczymi. Widziałem, jak seria 5 ciągnie przyczepy dla koni!:yikes: Ale najdziwniejszą rzeczą, jaką widziałem, było M5 z hakiem holowniczym. Uważam również, że te samochody nie powinny ciągnąć rzeczy, ale to robią.... :dunno:Bama3er said:Muszę to naprawić: *BMW nie są przeznaczone do ciągnięcia czegokolwiek (z wyjątkiem X5)* Czy chcesz przewozić swój motocykl na długiej podróży zamiast odbyć podróż?
-Adam
SpeedinBlueBimmer said:Jeśli to 200 funtów, to czy nie oznacza to, że potrzebujesz dodatkowych 20 KM, aby samochód miał takie same właściwości przyspieszenia? Co chcesz holować? Większość rzeczy można po prostu umieścić na bagażniku dachowym.