Wyszukiwanie VIN ujawnia: Skóra Montana/wyposażenie podstawowe/szary, ale w ich TABELI KOLORÓW jest kilka odcieni szarości. Który powinienem kupić?
Z jakiego dekodera VIN Pan/Pani korzystał(a)?
N6TT i 436 to dwa różne kolory i wiem, że Gołębi Szary to kolor E36.Wygląda na to, że tak, N6TT-436 - Gołębi Szary.
![]()
N6TT color name??
I found the color for my interior leather code is N6TT - GRAU. But what does this code imply - Light Silver Gray (438) or Dove Gray (436)? Any good places to buy the paint for the leather redying? Thankswww.bimmerfest.com
FWIW, jestem grafikiem od dłuższego czasu i nie ma możliwości, aby dokładnie przedstawić kolor winylu/skóry na chipie kolorów na stronie internetowej w taki sam sposób, jak wyglądałby on w rzeczywistości/świetle słonecznym/cieniu na fizycznym przykładzie tkaniny.
Weź również pod uwagę, że kolor, na który patrzysz w swoim samochodzie, ma już 20 lat. Powinieneś być zadowolony z zestawu 436.
Tak, starałem się znaleźć jak najbardziej zbliżony odcień szarości. Nie uwierzysz, ile jest odcieni szarości, nie idealnie pasuje, ale musiałem po prostu doprowadzić samochód do porządku.Wygląda bardzo ładnie. Czy również zdemontowałeś i pomalowałeś konsolę? Bardzo świeże.