E46 Fanatics Forum banner

2000 323i wnętrze...który szary do barwnika do skóry

7.2K views 21 replies 7 participants last post by  vtwagon  
#1 ·
Wyszukiwanie VIN ujawnia: Skóra Montana/wyposażenie podstawowe/szary, ale w ich TABELI KOLORÓW jest kilka odcieni szarości. Który powinienem kupić?

#8 ·
Wygląda na to, że to rzeczywiście N6TT-436 - Gołębi Szary.

FWIW, jestem grafikiem od dłuższego czasu i nie ma możliwości, aby dokładnie odwzorować kolor winylu/skóry na próbniku kolorów na stronie internetowej w taki sam sposób, w jaki wyglądałby w rzeczywistości/świetle słonecznym/cieniu na fizycznym przykładzie tkaniny.

Należy również wziąć pod uwagę, że kolor, na który patrzysz w swoim samochodzie, ma już 20 lat. Powinieneś być zadowolony z zestawu 436.

#10 ·
Wygląda na to, że tak, N6TT-436 - Gołębi Szary.

FWIW, jestem grafikiem od dłuższego czasu i nie ma możliwości, aby dokładnie przedstawić kolor winylu/skóry na chipie kolorów na stronie internetowej w taki sam sposób, jak wyglądałby on w rzeczywistości/świetle słonecznym/cieniu na fizycznym przykładzie tkaniny.

Weź również pod uwagę, że kolor, na który patrzysz w swoim samochodzie, ma już 20 lat. Powinieneś być zadowolony z zestawu 436.
N6TT i 436 to dwa różne kolory i wiem, że Gołębi Szary to kolor E36.

#9 ·
Nie jestem pewien, jaki jest Twój plan dotyczący farbowania, ale polecam produkty SEM. Mają kilka odcieni szarości, o ile pamiętam. Powinieneś znaleźć taki, który działa, a wynik będzie doskonały. Kilka tygodni temu wypróbowałem produkt Duplicolors, w tym ich spray przygotowawczy. Żenująco słaby, śmierdział przez tydzień i w końcu kupiłem nową część zamiast tego.

#12 ·
Zgoda. Broszura BMW 2000 323/328 mówi N6TT Szary (skóra Montana)

#18 ·
Wygląda naprawdę dobrze. Co to jest, 323i-Sport i pakiet Premium z 2000 roku?