Wiem, że było to poruszane wielokrotnie, jednak potrzebuję ostatecznej odpowiedzi i recenzji od osób, które wiedzą, o czym mówią.
Znam dwie metody wzmocnienia ramy pomocniczej w E46.
Spawanie płyt
Wtryskiwanie pianki
Która metoda jest lepsza, a może zdecydowałbyś się na obie? Jestem prawie pewien, że nie mam żadnych uszkodzeń w moim samochodzie z przebiegiem 100 tys. mil. Chcę zapewnić mocne podwozie na kolejne 100 tys. mil i chcę coś zrobić z ramą pomocniczą.
Czy te metody rzeczywiście zapobiegają pęknięciom ramy pomocniczej?
Co tak naprawdę pęka? Sama rama pomocnicza czy obszar montażu?
Widziałem instrukcje „zrób to sam” i wątki, po prostu chcę wiedzieć, która metoda jest lepsza i czy rzeczywiście zapobiegają uszkodzeniom.
Kto byłby uprawniony do zainstalowania tego? Znam niezależne warsztaty, ale żadne, które specjalizują się w E46.
Dzięki
Znam dwie metody wzmocnienia ramy pomocniczej w E46.
Spawanie płyt
Wtryskiwanie pianki
Która metoda jest lepsza, a może zdecydowałbyś się na obie? Jestem prawie pewien, że nie mam żadnych uszkodzeń w moim samochodzie z przebiegiem 100 tys. mil. Chcę zapewnić mocne podwozie na kolejne 100 tys. mil i chcę coś zrobić z ramą pomocniczą.
Czy te metody rzeczywiście zapobiegają pęknięciom ramy pomocniczej?
Co tak naprawdę pęka? Sama rama pomocnicza czy obszar montażu?
Widziałem instrukcje „zrób to sam” i wątki, po prostu chcę wiedzieć, która metoda jest lepsza i czy rzeczywiście zapobiegają uszkodzeniom.
Kto byłby uprawniony do zainstalowania tego? Znam niezależne warsztaty, ale żadne, które specjalizują się w E46.
Dzięki