E46 Fanatics Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1,405 Posts
perfect timing!...im should be gettin my pullies sometime next week!

but I need to go buy those tools....i dont have any of them. :rolleyes:

btw....what are your impressions on the pullies....did they help at all?
 

·
Registered
Joined
·
1,405 Posts
Ok i just installed mine. Took me about 3 hours because I managed to drop a pulley bolt on the undertray. :banghead:

Neways, I checked everything after my install and it seems fine. However, when my hood is up, i hear this loud ongoing clicking noise. I cant remeber if it was there before or Im just being paranoid.

Do you have that as well? Or do i need to check something. Also, I forgot to re-install the dustcaps for the tensioners, do you think it would it be ok to leave them off? Ill see if i can get them in tommorow w/o having to take nething out.
 

·
Registered
Joined
·
1,405 Posts
Ivegotissues666 said:
No I did not have any ticking noise either the noise was there before or the only thing I can think of is that a pulley might not be fully seated. Just make sure none of them are wobbling. And maybe double check the belts. As for the tensioner caps I dont see a problem with leaving them off but I could be wrong.
Oh yea BTW do you have an auto or manual if auto make sure that fan isnt hitting anything and that it was reinstalled properly It really can only go one way because if you reversed it you would have noticed that the blades would be hitting a parrt of the vanos unit.

Hope that helps any Jared
I checked the fan and its not hitting anything....i installed it properly.....I can check the pulley's again but im sure they are on straight and seated properly...
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top