E46 Fanatics Forum banner

Biznesowa płyta CD pomoc z aux i innymi. Dzięki!!!!

3.6K views 4 replies 4 participants last post by  angstadt530  
#1 ·
Chcę włożyć kabel aux do mojego radia Business CD. Sprawdziłem i mam puste gniazdo z tyłu na aux. Chcę wiedzieć, czy będę mógł użyć kabla aux sprzedawanego w eas, aby móc korzystać z mojego iPoda. Oto, co mówi moje radio:

gdy przytrzymam przycisk m, aby przejść do menu:
SN: 20453869
SV 13-02-41
na samym radiu:
DAT 31 05 2002
PN 65. 12-6 919 072
S/NO. AL 4603 2 04 53869
MADE IN JAPAN
02 APRIL IW

Nie jestem pewien, czy mam opcję zmieniarki CD, w moim bagażniku jest tylko napisane prewired for cd player, cell and security.

Przeglądałem wcześniejsze posty i większość ludzi mówi, że radio musi być po 09 2002, a moje jest z 05 2002, ale są też osoby, które mówią, że działa niezależnie od tego, kiedy zostało wyprodukowane, o ile ma aux z tyłu. Każda pomoc byłaby wspaniała, po prostu nie chcę wydawać 40 dolarów na coś, jeśli na pewno nie zadziała. Jeśli istnieje inny sposób niż kostka lub FM na podłączenie informacji o iPodzie, byłbym wdzięczny.

Miałem również pytania dotyczące tego, do czego służą następujące rzeczy, gdy przytrzymujesz przycisk m na radiu:

RI ustawione na 00, ale nie mogę tego zmienić. Czy ktoś wie, do czego to służy?
GAL ustawione na 3 i można to zmienić?? Do czego to służy?
DSP 0 V 09 nie można zmienić, co to znaczy?
Pojawia się mnóstwo kwadratów, które można zmienić z kółek na kwadraty na całkowicie puste. Ale nie widzę żadnej różnicy po zapisaniu? Co to robi?
AF - co to robi?

z góry dziękuję

#2 ·
Tak długo, jak jesteś wstępnie okablowany do zmieniarki CD w bagażniku, możesz użyć naszego zestawu wejścia Aux. Oto bezpośredni link; BSW Auxiliary Input Kit Jest to zasadniczo emulator zmieniarki CD i będzie działać z każdym BMW e46, jest również wyposażony we wszystkie kable potrzebne do podłączenia do iPoda lub innego odtwarzacza mp3. Mam nadzieję, że to pomoże, a jeśli masz jakieś pytania, skontaktuj się ze mną.

#3 ·
chcę włożyć kabel aux do mojej biznesowej płyty CD. Sprawdziłem i mam puste gniazdo z tyłu na aux. Chcę wiedzieć, czy będę mógł użyć kabla aux sprzedawanego w eas, aby móc korzystać z mojego ipoda. Oto co mówi moje radio:

gdy przytrzymam przycisk m, aby przejść do menu:
SN: 20453869
SV 13-02-41
na samym radiu:
DAT 31 05 2002
PN 65. 12-6 919 072
S/NO. AL 4603 2 04 53869
MADE IN JAPAN
02 APRIL IW

Nie jestem pewien, czy mam opcję zmieniarki CD, w moim bagażniku jest tylko napisane prewired for cd player, cell and security.

Przejrzałem wcześniejsze posty i większość ludzi mówi, że radio musi być po 09 2002, a moje jest 05 2002, ale są też osoby, które mówią, że działa niezależnie od tego, kiedy zostało wyprodukowane, o ile ma aux z tyłu. Wszelka pomoc byłaby wspaniała, po prostu nie chcę wydawać 40 dolarów na coś, jeśli na pewno nie zadziała. Jeśli istnieje inny sposób niż kostka lub fm, aby podłączyć informacje z ipoda, byłbym wdzięczny.

Miałem również pytania dotyczące tego, do czego służą następujące rzeczy, gdy przytrzymasz przycisk m na radiu:

RI ustawione na 00, ale nie mogę tego zmienić. Czy ktoś wie, do czego to służy
GAL ustawione na 3 i można zmienić?? do czego to służy?
DSP 0 V 09 nie można zmienić, co to znaczy?
pojawia się mnóstwo kwadratów, które można zmienić z kółek na kwadraty na całkowicie puste. ale nie widzę żadnej różnicy po zapisaniu? co to robi
AF - co to robi

z góry dziękuję
Nie jesteś kompatybilny z BMW AUX, ale możesz użyć zestawu BSW lub po prostu wydać trochę więcej i kupić zestaw DICE iPod, który ma zintegrowane AUX.

GAL to regulacja głośności zależna od prędkości. Kwadraty to test pikseli. :)