Cześć, nazywam się Rangdar i mieszkam w Holandii.
Od miesiąca jestem dumnym właścicielem BMW e46 2003 N42B18 3.16i z automatyczną skrzynią biegów i czarnym kolorem...
Ostatnio kupiłem dwa czarne skórzane przednie fotele z tylnymi siedzeniami..
Poprzedni właściciel również sprawił, że działały w jego samochodzie, ponieważ jego samochód również nie był wstępnie okablowany...dlatego na zdjęciach widać przewody głośnikowe podłączone do dwóch grubych przewodów, to odnowię grubymi nowymi kablami, a także innymi kablami, które wymagają wymiany..
Dał mi złącza kablowe z około 40 cm kabli, więc teraz muszę je podłączyć, ale gdzie...tylne siedzenia są już zamontowane..
Teraz przednie siedzenia
Mój samochód nie był wstępnie okablowany jak amerykańskie samochody i mam tylko żółte złącze z dwoma przewodami, napinaczem i poduszką powietrzną...więc muszę zrobić przewody do elektrycznie podgrzewanych siedzeń...jest też okrągły przycisk obok pokręteł ruchu, myślę, że nazywa się to lędźwiowym, a siedzenia mają również pamięć...mam już panel deski rozdzielczej z dwoma przyciskami ogrzewania z innego samochodu z dużym złączem z tyłu...
Moje pytania do was, mili ludzie, to
fotele kierowcy mają przewody i żółte złącze w tych kolorach
gruby brązowy przewód
gruby zielony/fioletowy
gruby czerwony
gruby brązowy
cienki zielony/biały
potem dwa cienkie przewody skręcone razem
1- (żółty/czerwony)
2- (żółty/brązowy)
potem złącze z 3 przewodami
1- (gruby brązowy)
2- (gruby czerwony)
3- (cienki biały/czerwony/żółty)
fotel pasażera ma również żółte złącze w tych kolorach
gruby zielony/żółty
gruby brązowy
gruby brązowy
gruby czerwony
cienki biały/czerwony
cienki brązowy/czarny
cienki fioletowy/niebieski
potem dwa przewody razem
1- (niebieski/czerwony)
2- (niebieski/brązowy)
proszę drodzy mili ludzie
czy ktoś może zrobić dla mnie rysunek lub przesłać mi zdjęcia, gdzie podłączyć te kable?
dziękuję wam wszystkim...a zwłaszcza twórcom tego forum internetowego
dziękujęęęę helpppppppppp...
Pozdrawiam Rangdar... kurdyjski chłopiec mieszkający w Holandii..
Od miesiąca jestem dumnym właścicielem BMW e46 2003 N42B18 3.16i z automatyczną skrzynią biegów i czarnym kolorem...
Ostatnio kupiłem dwa czarne skórzane przednie fotele z tylnymi siedzeniami..
Poprzedni właściciel również sprawił, że działały w jego samochodzie, ponieważ jego samochód również nie był wstępnie okablowany...dlatego na zdjęciach widać przewody głośnikowe podłączone do dwóch grubych przewodów, to odnowię grubymi nowymi kablami, a także innymi kablami, które wymagają wymiany..
Dał mi złącza kablowe z około 40 cm kabli, więc teraz muszę je podłączyć, ale gdzie...tylne siedzenia są już zamontowane..
Teraz przednie siedzenia
Mój samochód nie był wstępnie okablowany jak amerykańskie samochody i mam tylko żółte złącze z dwoma przewodami, napinaczem i poduszką powietrzną...więc muszę zrobić przewody do elektrycznie podgrzewanych siedzeń...jest też okrągły przycisk obok pokręteł ruchu, myślę, że nazywa się to lędźwiowym, a siedzenia mają również pamięć...mam już panel deski rozdzielczej z dwoma przyciskami ogrzewania z innego samochodu z dużym złączem z tyłu...
Moje pytania do was, mili ludzie, to
fotele kierowcy mają przewody i żółte złącze w tych kolorach
gruby brązowy przewód
gruby zielony/fioletowy
gruby czerwony
gruby brązowy
cienki zielony/biały
potem dwa cienkie przewody skręcone razem
1- (żółty/czerwony)
2- (żółty/brązowy)
potem złącze z 3 przewodami
1- (gruby brązowy)
2- (gruby czerwony)
3- (cienki biały/czerwony/żółty)
fotel pasażera ma również żółte złącze w tych kolorach
gruby zielony/żółty
gruby brązowy
gruby brązowy
gruby czerwony
cienki biały/czerwony
cienki brązowy/czarny
cienki fioletowy/niebieski
potem dwa przewody razem
1- (niebieski/czerwony)
2- (niebieski/brązowy)
proszę drodzy mili ludzie
czy ktoś może zrobić dla mnie rysunek lub przesłać mi zdjęcia, gdzie podłączyć te kable?
dziękuję wam wszystkim...a zwłaszcza twórcom tego forum internetowego
dziękujęęęę helpppppppppp...
Pozdrawiam Rangdar... kurdyjski chłopiec mieszkający w Holandii..