E46 Fanatics Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Hello everyone, I have a 328i with 160k miles. Motor runs strong. I just recently bought this car at 140k and only recently I started having this misfire issue. The car runs strong. Misfire only happens on startup, it usually goes away after about 30 seconds or so... At first the only code it threw was single po303, but after a couple weeks it started to throw misfire codes for cylinders 1,2 and 3 and multiple. Car only throws misfire codes and nothing else. Ive replaced the spark plugs and coil with boots as preventitive maintenance. It that did not fix the issue. I have some live data pics from my scanner I'm trying to figure out if maybe I need too replace o2 sensor or maf or ccv. The hoses on my ccv look good and they don't seem to be leaking here are my data shoots.

<a href="http://s892.photobucket.com/albums/ac130/vr6vwgti/Passat%20seats/?action=view&current=IMG_0127.jpg" target="_blank"><img src="http://i892.photobucket.com/albums/ac130/vr6vwgti/Passat%20seats/IMG_0127.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>
<a href="http://s892.photobucket.com/albums/ac130/vr6vwgti/Passat%20seats/?action=view&current=IMG_0128.jpg" target="_blank"><img src="http://i892.photobucket.com/albums/ac130/vr6vwgti/Passat%20seats/IMG_0128.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>
<a href="http://s892.photobucket.com/albums/ac130/vr6vwgti/Passat%20seats/?action=view&current=IMG_0129.jpg" target="_blank"><img src="http://i892.photobucket.com/albums/ac130/vr6vwgti/Passat%20seats/IMG_0129.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>
<a href="http://s892.photobucket.com/albums/ac130/vr6vwgti/Passat%20seats/?action=view&current=IMG_0130.jpg" target="_blank"><img src="http://i892.photobucket.com/albums/ac130/vr6vwgti/Passat%20seats/IMG_0130.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

I have checked booth intake boots for cracks and they seem to be fairly knew as if a previous owner had already replaced them. The CCV doesnt seem to be leaking at least it is clean of oil and does not seem to be leaking.
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top