2001 325i O2 Sensor Voltages - E46Fanatics E46 BMW Social Directory E46 FAQ 3-Series Discussion Forums BMW Photo Gallery BMW 3-Series Technical Information E46 Fanatics - The Ultimate BMW Resource BMW Vendors General E46 Forum The Tire Rack's Tire Wheel Forum Forced Induction Forum The Off-Topic The E46 BMW Showroom For Sale, For Trade or Wanting to Buy

Go Back   E46Fanatics > Tuning & Tech > DIY: Do It Yourself

DIY: Do It Yourself
Post here to share or improve your wrench turning skills! All BMW E46 DIY tips, tales, and projects discussed inside. Learn to work on your car and know the right BMW parts you will need!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 10-12-2019, 03:26 AM   #1
Cibby600
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Location: Sydney
Posts: 112
My Ride: 2001 E46 325I Sedan
2001 325i O2 Sensor Voltages

Hi all,

Did a quick search but couldn't find what I was after.
Can someone supply me with Pre-Cat O2 sensor voltages at idle?
I have a rough running 2001 E46 325i and I feel it MIGHT be the O2 sensors.

For the record I have replaced the whole CCV system.
Replaced both intake boots.
New intake manifold gasket.
New DISA valve.
New throttle body gasket.
Replaced all vacuum lines and brake booster line.
Rebuilt VANOS.
Replaced oil filter housing gasket and VANOS oil supply line.
Replaced the valve cover gasket.
Cleaned MAF and ICV whilst out.
Replaced injector O rings and filters.
Replaced exhaust cam position sensor.
Replaced coolant temp sensor under manifold.

Did some other work not related to rough engine running also.

Engine holds vacuum nicely but idles rough, like it is missing on one cylinder and smells like it's running rich. Drives rough under 2500rpm.

I am about to read codes again but the O2 voltages seemed to fluctuate quite badly at idle. If someone can tell me what the voltages should be, and if should they be steady, I would greatly appreciate it.

Cheers!!

Just realised this might be in the wrong section. Admins please move if required. My bad!

Last edited by Cibby600; 10-12-2019 at 03:31 AM. Reason: Wrong section??
Cibby600 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Censor is ON



All times are GMT -5. The time now is 02:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
(c) 1999 - VerticalScope Inc. All rights reserved.